Ема Стоун претърпява огромна трансформация за ролята на Круела де Вил

05 September 2019 14:20
Ема Стоун претърпява огромна трансформация за ролята на Круела де Вил
Ема Стоун претърпява огромна трансформация за ролята на Круела де ВилЕма Стоун претърпява огромна трансформация за ролята на Круела де ВилЕма Стоун претърпява огромна трансформация за ролята на Круела де ВилЕма Стоун претърпява огромна трансформация за ролята на Круела де Вил
Ема Стоун често се подлага на промени в името на дадени роли от нейната кариера. Във филма "The Favourite" ("Фаворитката") е била с толкова стегнат корсет, че органите на актрисата са били променили нормалното си местоположението. Всички очаквахме да се появи с екстравагантен външен вид за филма "Cruella" ("Круела") на Дисни в ролята на Круела де Вил, който е продължение към вечната класика  "101 Dalmatians" ("101 даламатинци"), но този път сюжетът ще е фокусиран върху живота на злодея, а и никой не очакваше нещо подобно от визията й.
Де вил е позната като жена, отвличаща кученца, а по-специално даламатинци, което беше й причината за нейната черно-бяла прическа. Но очевидно ще видим и Круела с искрящо червеникава коса, след като на снимките ясно се вижда, че косата й не е черно-бяла. Снимките са направени пред Лондонската библиотека, където героинята на актрисата е видяна с червен цвят на косата.
Стилът от снимката й е доста изчистен и обикновен, предполагаме, че това е видът на младата Круела, която все още не е станала de Ville. А и за разлика от обикновения й цвят на косата, който е медно червеникаво, в момента говорим за огнено, наситено червено. 
На снимачната площадка Ема е видяна, снимайки една от сцените, по време на която е стояла пред витрина на магазин, на която с червено е било написано: "It should be fun." ("Би трябвало да е забавно.")
Имаме толкова много въпроси! Какво е накарало Круела да промени външния си вид толкова драстично? За съжаление, ще има да почакаме още дълго време, защото филмът няма да излезе преди 28 май 2021г., но дотогава ще се надяваме да зърнем още много от визиите на Стоун.
Списанието
Брой 119
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ