Приянка Чопра и Софи Търнър: Забелязани заедно в блейзъри. Новите есенни тенденции

01 September 2019 20:19
Приянка Чопра и Софи Търнър: Забелязани заедно в блейзъри. Новите есенни тенденции
Приянка Чопра и Софи Търнър: Забелязани заедно в блейзъри. Новите есенни тенденцииПриянка Чопра и Софи Търнър: Забелязани заедно в блейзъри. Новите есенни тенденцииПриянка Чопра и Софи Търнър: Забелязани заедно в блейзъри. Новите есенни тенденции
Признанието за сестрите Джей като модни икони е велико! Една от най-добрите новини през 2019г. Софи Търнър и Приянка Чопра са имали винаги голямо влияние върху техните фенове, но комбинацията на тях двете и силите им е нещо извънземно - на друго ниво дори бихме казали!
Снощи двете етърви са забелязани в Ню Йорк Сити, облечени в over-sized блейзъри, след концерта на Братята Джонас, а по-късно на партито за откриването на марката текила на Ник Джонас, а именно - "Villa One Tequila" ("Вила една текила"). 
Чопра беше облечена с бял блейзер на "Reformation" с дълбоко V образно деколте и дълбоки ревери.
Самият моден стил се нарича "Maxwell" ("Максуел") и може да бъде закупен от магазините на въпросната марка в два цвята - бяло и тъмносиньо.
Чопра съчетава блейзъра си с бежава чанта на "Elleme Baguette", слънчеви очила на "Vitafede" и обеци на "Sara Weinstock ".
Търнър също се появява с over-sized блейзър, съчетан с бяла тениска и къси гащи, което й дава по-небрежен вид, и същевременно така блейзърът изглежда като рокля (моментът, в който сестрите Джей изглеждаха като близначки).
Бихме искали да мислим, че сестрите Джей са се наговорили предварително да са еднакви снощи. Или просто са се инспирирали от приятелката на Приянка Чопра, а именно самата Меган Маркъл, която носи блейзъри, както като якета, така и като рокли. 
Може да си откраднете техните визии за партита като рокли или върху самите рокли в работни дни.  
Списанието
Брой 118
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ