Легендарният музикант Рей Джелато създаде незабравими емоции за клиентите на Fibank

13 August 2019 10:03
Легендарният музикант Рей Джелато създаде незабравими емоции за клиентите на Fibank
Легендарният музикант Рей Джелато създаде незабравими емоции за клиентите на FibankЛегендарният музикант Рей Джелато създаде незабравими емоции за клиентите на FibankЛегендарният музикант Рей Джелато създаде незабравими емоции за клиентите на FibankЛегендарният музикант Рей Джелато създаде незабравими емоции за клиентите на FibankЛегендарният музикант Рей Джелато създаде незабравими емоции за клиентите на Fibank
Fibank (Първа инвестиционна банка) бе за 17-та поредна година генерален спонсор на Международния джаз фестивал в Банско, който се проведе от 6 до 10 август 2019 г. По традиция в рамките на фестивала всяка година банката събира свои дългогодишни клиенти, партньори и приятели, за да ги потопи в магичната атмосфера поднесена от звездите на световния джаз. Най-голямото лятно музикално събитие в страната бе посетено от Масео Паркър, Рей Джелато, Малина Мой, Джамал Томас бенд, Тони Момрел с Ванеса Хейнс и много други.
Специално за своите гости Fibank организира изискана вечеря в Кемпински Хотел Гранд Арена в град Банско. Те бяха посрещнати с чаша просеко в градината на хотела, а за тяхното настроение по-късно се погрижиха незабравимите изпълнители от група Акага и обичаният от всички – Орлин Горанов.
Вечерта с музикални изненади продължи в Пиано бар „Синг синг“, където специалните гости - Рей Джелато и Васил Петров, създадоха незабравими емоции и настроение.
Списанието
Брой 119
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ