25 женски секс фантазии, които е напълно нормално да имаш

В ерата след „50 нюанса сиво” все повече сме насърчавани да обсъждаме сексуалните си фантазии без срам. Табутата отпадат, сексуалните норми се променят, по-често от всякога издигаме поглед и наблюдаваме какво се случва около нас.

17 June 2019 15:11
25 женски секс фантазии, които е напълно нормално да имаш
Благодарение на последните научни изследвания и откровенията на няколко проницателни дами, ти представяме 25 от най-честите фантазии, които побъркват ума на жените. И това е напълно нормално!

Орален секс
Както даването, така и правенето на орален секс, е водеща фантазия в едно проучване. И макар това да не е нещо чак толкова необичайно, френската любов все пак носи окраската на една идея по-„извратено“ действие от стандартното вагинално проникване. Понякога оралните ласки могат да са израз на превъзходство – да вземеш това, което е твое, а в други случаи – на подчинение. Междувременно, когато получаваш орална любов, това може да те накара да се чувстваш като опустошено мезе или пък като разглезена кралица, разположила се блажено на трона си. Каквото и да говорим, ясно е, че мнозина намират този сексуален акт за ужасно горещ.

Секс на публично място
Сексът на публично място винаги е бил популярна фантазия – тъмни алеи, обществени тоалетни, киносалони са често срещани варианти. Вълнението от това да те хванат, е една от най-често цитираните причини, както и интересът към ексхибиционизма. Това може да се окаже рисковано начинание за полицейското ти досие и благополучието на случайните минувачи, така вероятно е по-добре сексът на публично място да си остане само фантазия.

Секс на необичайни локации
Дори и да фантазираш за обичайни секс изживявания, то винаги мисълта какво може да се случи в хотелската стая, върху пералнята или на кухненския плот, ще разгорещи въображението ти.

Изневяра
Може да си запленена от партньора си и въпреки това да намираш нещо изкушаващо в идеята да му изневериш. Това би могло да бъде страхът от това да бъдеш хваната на местопрестъплението, свежестта на ново сексуално преживяване или пък нещо друго. Подобно на други фантазии, важно е да имаш предвид, че желанието да си представяш този тип секс не означава непременно, че искаш да превърнеш мислите си в реалност.

Пегинг
Мисионерската може да е достатъчна за едни, но за други – пегинг е нещото, което вдига градусът на вълнението. За тези, които не са запознати, това е сексуална практика, при която жената обладава партньора си анално с дилго, прикачено за тялото й. Съвет: Такъв тип секс не е за всеки. Затова поговори с партньора си преди осъществяването на фантазията.

Да бъдеш доминирана
„50 нюанса сиво” нормализира тази фантазия. Едно проучване сочи, че 65% от жените искат да бъдат доминирани. Желанието е отправна точка за много последващи сценарии. Може да означава от това партньорът ти да те държи за китките, докато те целува, до екстремни BDSM практики, включващи болка, унижение и всичко друго, което малкото ти извратено сърчице желае.

Да бъдеш доминираща
Фантазиите за контрол в спалнята са суперзабавни и често срещани, като 47% от жените признават, че са копняли за това. Може да бъде твърде възбуждащо, особено в днешно време, в което системно се опитва да се наложи, че жените нямат право на власт нито в спалнята, нито извън нея.

Връзване
От ползването на просто една вратовръзка ала Крисчън Грей до по-напрегнати сценарии, включващи въжета или белезници, мисълта да бъдеш доминиран (или да доминираш), е невероятно гореща за много хора. Невъзможността да се движиш увеличава преимуществото на партньора над теб, било то в комбинация с удоволствие, болка или по малко от двете. (Преди да решиш да завържеш партньора си, направи сериозно проучване. Има твърде много начини нещо да се обърка.)

Ограничаване на сетивата
Превръзката за очи е прекрасен избор. Тя ще те държи в блажено неведение за това, с което партньорът ще те изненада, а ако ти я поставяш, веднага ще почувстваш превъзходството си. Добавянето на звукоизолиращи слушалки също може да бъде много забавно, ако наистина искаш да държиш някого на нокти.

Ексхибиционизъм
Да бъдеш изложен на показ, може да бъде изключително секси, особено ако човекът отсреща очаква това с нетърпение. Може би си мечтаеш да направиш стриптийз на партньора си, да си актриса в порно филм или да мастурбираш пред публика. Секси е да се чувстваш секси!

Воайорство
От друга страна, гледането на други хора също може да бъде мега възбуждащо. Може би си представяш, че наблюдаваш двойка, която прави секс в пробната в мола, или пък такива, които са привърженици на BDSM практиката. Има толкова много възможности.

Секс с известна личност
52% от жените споделят, че са имали подобна фантазия и това е напълно нормално, защото знаменитостите често са ужасно секси. А и е далеч по-лесно да си представиш звездата от любимата си комедия или изпълнителя, чиито песни те карат да настръхнеш, отколкото някой, когото познаваш в реалния живот.

Секс с бившия
Идеята да се върнеш при него, би била лоша, но фактът, че той разбира тялото ти не е за пренебрегване. Във фантазиите си може да му се отдадеш, но без онази емоционална драма, която ти е идвала в повече преди.

Секс с непознат
Несъмнено анонимността е онова, което привлича толкова много хора към секса за една нощ. Възбуждащо е да мислиш, че някой ще бъде привлечен от теб заради тялото ти или твоето сексуалното излъчване, тъй като реално той не знае почти нищо друго от живота ти. И когато свършите, обличаш си дрехите и довиждане. Пито-платено.

Секс с професора
Да си любимата студентка на професора, е секси фантазия, дори ако вече си пораснала с няколко години. Университетските преподаватели са умни, изтъкнати и реализирани и дори няма да споменаваме изисканите им блейзери.

Ролеви игри
Ако се опитваш да разбудиш спящата секс лъвица в теб, може фантазията за определена роля да помогне. Лекар и пациент? Родител и бавачка? Шеф и секретарка?

Косплей
Костюмите могат да ви пренесат в една друга, леко извратена реалност. Независимо дали си супергерой (Жената котка? Жената чудо?) или пък друг образ (Дейна Скъли? Лара Крофт?), може да се почувстваш значително по-предизвикателна, когато си в роля.

Анален секс
Въпреки че аналният секс днес е много популярен, то той идва с цял набор от културни табута. Това е нещо „мръсно”, което правят само „лошите момичета”. Не е нужно обаче да се впечатляваш от тези мнения, ако решиш тази фантазия да завладее съзнанието ти.

Групов секс
Тройки, четворки или конфигурации с повече участници могат да преобърнат сексуалния ти живот, ето защо 57% от жените признават, че са фантазирали за групов секс. Всъщност във фантазията това приключение може да се развие по-добре – тогава никой няма да се чувства не на място или объркан и всеки ще знае какво точно трябва да прави.

Романтичен секс
Той може да означава различни неща за различните хора. Може би твоята идея за романтика включва рози, шампанско и с партньора ти да се взирате един в друг, или пък той знае точно как да те шляпне по дупето. Каквото и да е проявлението на романтиката, то винаги е плюс да имаш емоционална връзка с човека, с когото спиш.

Лесбийски секс
Интересен факт е, че подобна фантазия имат и жени, които заявяват себе си като хетеросексуални. Причината може да е в табуто, което все още е залегнало що се отнася до еднополовия секс или пък интереса към оралния секс, фингъринга или стимулирането на клитора. Желанието да правиш лесбийски секс може да означава, че си привлечена от жени, но може и да не значи нищо. И в двата случая – забавно е да си го представяш.

Табута
Невероятното на фантазиите е, че те не се мешат с твоите етични норми и вярвания, които следваш в реалния си живот. В главата си можеш да бъдеш перверзна, колкото си искаш. Порно филмчетата за развратни татковци, мащехи и доведени дъщери днес са ужасно популярни.

Секс с по-млад
Предполага се, че той ще има по-голяма сексуална енергия, отколкото някой по-възрастен. Той притежава онзи наивитет, който опитът и годините разрушават. Елементът на забрана също разгорещява ситуацията – все пак не е приемливо 30 и няколко годишна дама да развращава 19-годишното момче, което чисти басейна.

Секс с по-възрастен
Той може да те научи точно как да го задоволиш, защото има нужния опит. Възможно е да гледа покровителствено на теб, наричайки те „скъпа”, или пък да изпитва благодарност и да не вярва на късмета си, че е успял да забие страхотна мацка като теб. Супер!

Еротичен масаж
„Масаж с щастлив край” е често изписвана фраза в търсачките на порно сайтовете, особено от жени. Причината може да е, че бавните и чувствени движения подготвят твоето тяло и ум за реалния секс, който ще се случи. Проучване сочи, че стресът може да попречи на удоволствието от секса при жените. Веднъж обаче, като си покрита от глава до пети с ароматни масла, мека и готова, сцената е подгрята за пълен екстаз.

Независимо от това какво се върти в главата ти, не оставяй то да те определя. И е напълно нормално фантазиите, които имаш, да са в конфликт с това, което смяташ, че си в реалния живот. Твоите фантазии са си твои фантазии, освен ако не решиш да ги реализираш. И независимо от това дали ситуациите, които си представяш, са диви, „стандартни” или табу, сексуалното въображение може да бъде богат източник на радост и вълнение.
Списанието
Брой 119
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ