Маникюр

20 March 2019 14:27
Маникюр
OPI
OPI е първата бутилка лак за нокти, представена в оригинална форма. Днес те са не само отличителни, но и са се превърнали в истинска икона. През 2012 г. тя е включена в Националната изложба за търговски марки, която се отличава измежду икони като тези на бутилката Кока-Кола и шапката на Disney с мишите уши. OPI трансформира цялата история на лаковете за ноктите чрез въвеждане на специални и запомнящи се имена като: "Alpine Snow", "Coney Island Cotton Candy", както и класическата емблематична "OPI Red".
OPI имат основна колекция с цветове, които са винаги на разположение на търговците и в салоните за продажба на OPI. Няколко пъти в годината OPI пускат колекции с ограничено количество. Често колекциите пролет и есен са базирани на тема- страни или региони.
Таз годишната Пролет- Лято’19 е със заглавие „Токио“- дестинация, която си заслужава да бъде изживяна!
Сложи пръстите си върху пулса на Токио.GEORGE NAILS ROOM
George Nails Room е най-новото място за красота в столицата. Но и не само. Концепцията е за създаването на своеобразен женски оазис, където всяка дама ще може да се наслади на вкусно капучино, освежаваща лимонада или да се отпусне в компанията на чаша вино след работа, докато остави грижата за външния си вид в ръцете на истински професионалисти.
Стаята ще предлага класически и третиращ маникюр и педикюр, които включват спа терапия за цялостна грижа за кожата на ръцете и стъпалата. За пълен релакс и възстановяване на ума и тялото, посетителите ще могат да избират между класически и спортен масаж, както и да се насладят на специални, глезещи сетивата терапии за тяло – „Ягода, шампанско и сметана“, шоколадова терапия, тай терапия с бамбук или шведски масаж. Сред предлаганите услуги в George Nails Room място заемат и антицелулитните процедури. Топ гримьорът Илиян Гогов Goghoff пък ще допринася за ослепителната визия на всяка дама с повод или без.
George Nails Room очаква своите гости на адрес кв. Младост 2, блок 245, за да се потопят в пълен релакс и блаженство, каквито заслужава всяка жена.

Списанието
Брой 118
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ